Echipamente si consumabile

Dispensere si hartie KATRIN

STEFA INVEST importa direct, inca din 2010, produsele de igiena KATRIN.
Brand-ul KATRIN vine in intampinarea utilizatorilor cu produse pe 3 niveluri de calitate:

PLUS

CLASSIC

BASIC

Destinatia produselor KATRIN:

 •  Toalete
 •  Sanatate / Asistenta medicala
 •  Institutie publica
 •  Industrie alimentara
 •  Spatiu industrial / Logistica
 •  Hotel / Restaurant

Gama de produse KATRIN comercializata de STEFA INVEST cuprinde:

 •  Katrin System
 •  Prosoape pliate KATRIN
 •  Prosoape în rola KATRIN (cu derulare centrala)
 •  Hârtie igienica gigant KATRIN
 •  Hârtie igienica în role mici
 •  Hârtie igienica proportionata (bulk pack)
 •  Role bucatarie KATRIN
 •  Cearsafuri medicale
 •  Textile netesute
 •  Role industriale KATRIN
 •  Sapunuri, sapunuri spuma si produse de curatare
 •  Odorizant de camera
 •  Dispensere KATRIN

Katrin este o marca de produse de igiena concepute pentru a asigura igiena si confort în spatii unde oamenii petrec timpul cand sunt departe de casa, cum ar fi grupurile sanitare, hoteluri, birouri, scoli si centre de îngrijire a sanatatii.
Cea mai avansata tehnologie, atât din punct de vedere al eficientei, cât si ecologic, este utilizata pentru a produce gama Katrin.
Siguranta si confort pentru persoane produsele de marca Katrin asigura confortul si functionalitate pentru toalete comune, locurile de munca industriale, la hoteluri, scoli, restaurante si institutii medicale. Asadar în situatii, în care oamenii sunt departe de casa.
Solutii legate de igiena din afara casei se confrunta cu multe provocari. Mare parte dintre consumatori, precum si diversitatea lor de nevoi sunt reflectate în dezvoltarea produsului. Solutiile brandului Katrin sunt proiectate atent si ofera un echilibru între mediul înconjurator,responsabilitate sociala si economie.
Solutiile Katrin includ produsele sanitare din hârtie, cârpe profesionale pentru curatire si curatenie, servetele, dispenserele compatibile si accesorii. Scopul nostru este de a scuti pe clienti de la griji.

Pentru mai multe detalii despre KATRIN Romania va rugam accesati www.katrin.com.ro.

Produsele Katrin si multe altele le puteti gasi in magazinul nostru online www.stefa-store.ro

www.premiertennis.ro    www.belle-yachting.com

Echipamente curatenie

Compania noastra este specializata in vanzarea si distribuirea tehnicii de curatare pentru utilizarea comerciala si industriala. Programul de produse contine: aspiratoare profesionale si industriale, masini profesionale pentru curatat pardoseli, utilaje pentru curatenie stradala si tractoare multifunctionale.
Echipa noastra este formata din specialisti cu mai mult de zece ani experienta in domeniul utilajelor de curatenie profesionala si industriala. Suntem pregatiti oricand sa oferim sfaturi in legatura cu diverse echipamente sau metode de curatenie.
Gama noastra de produse contine utilaje atent selectate si testate pe piata din Romania, capabile sa faca fata celor mai exigente cerinte si a celor mai grele medii de lucru.
Va stam la dispozitie cu servicii de consiliere in domeniul curateniei profesionale pentru a gasi cea mai buna varianta de echipament pentru necesitatile Dumneavoastra.

Detergenti

Incepand cu anul 2006, STEFA IINVEST sustine curatenia si igiena din Romania, distribuind pe piata produse si echipamente profesionale de la producatori de renume cu standarde inalte de calitate. 

STEFA INVEST se mandreste cu relatiile puternice de parteneriat stabilitate cu firme din domenii precum: firme specializate in curatenie, hoteluri si pensiuni, spitale, clinici medicale si stomatologice, cladiri de birouri, depozite si spatii industriale, unitati de invatamant, hypermarketuri, supermarketuri, mall-uri si restaurante.

Misiunea noastra este sa le oferim clientilor nostri produse de cea mai buna calitate, la preturi competitive, acordandu-le, in acelasi timp, sprijinul si sustinerea de care au nevoie pe parcursul intregului proces de vanzare, dar si post-vanzare.

Viziunea noastra este sa ajutam la imbunatatirea standardelor si serviciilor in curatenia si igiena profesionala.

Saci menaj

Varietatea actuală de produse comercializate de către societate se compune din trei mărci Stella Pack®,  Ana-Venit Garantat® și Sweet Home®. 

Stella Pack® este principala gama de produse a companiei și se dorește a fi poziționat ca un brand premium, în timp ce marca Ana-VenitGarantat® și Sweet Home® au fost create pentrubunăstarea gospodăriei și  sunt poziţionate în segmentul economic.                 

STEFA INVEST se bazează pe două categorii de produse: Household și Homestorage.

Household: Lavete microfibră pentru casă, bucătărie, baie și mașină, mopuri din microfibră, mănuși pentru grădină, găleți, bureți.

Homestorage: Saci menajeri, folii aluminiu, hârtii și pungi pentru prepararea alimentelor la cuptor, pungi pentru congelator, mic dejun, gheață, alimente, etc.                                        

Sweet Home® cuprinde o mare  varietate de produse: saci menajeri, lavete universale, manuși de cauciuc, folii aluminiu și prospețime, hârtii și pungi pentru prepararea alimentelor la cuptor, pungi pentru congelator, mic dejun, gheață, alimente, etc., șervețele, mopuri, bureți, găleți, cârlige, lumânări de masă.

Ana-Venit Garantat®  conține bunuri precum: saci menajeri, lavete universale,folii aluminiu și prospețime, hârtii și pungi pentru prepararea alimentelor la cuptor, pungi pentru congelator, mic dejun, gheață, alimente,mopuri, bureți,mănuși, găleți, cleștirufe, detergenți pentru curățare, toate fiind concepute special pentru ajutorul casei tale.

Personalul nostru profesionist, produsele si solutiile noastre sunt întotdeauna la îndemâna.