Despre Noi

Despre Stefa Invest – Ploiesti

STEFA INVEST este o societate infiintata in 2006, avand ca domeniu principal de activitate de prestarea serviciilor de curatenie specializata pe cerintele si particularitatile oricarui tip de spatii si locatii.

Stefa Invest va ofera o gama larga de servicii profesionale, prompte, serioase si cu un grad ridicat de calitate.

Servicii profesionale de curatenie

Curatenia profesionala implica profesionalism, discretie, flexibilitate, atentie la detalii, raspundere, urmarindu-se garantarea satisfactiei clientului si mentinerea unor preturi accesibile pe piata serviciilor de curatenie.

Cine suntem si ce facem

STEFA INVEST este o societate infiintata in 2006, avand ca domeniu principal de activitate de prestarea serviciilor de curatenie specializata pe cerintele si particularitatile oricarui tip de spatii si locatii. Avem potential uman si material, putem face fata cu succes celor mai exigente cerinte ale beneficiarilor incat sa oferim serviciile de curatenie la un standard superior de calitate. Ne folosim de toata experienta acumulata si o punem in slujba clientului nostru.

Cu o experienta in servicii de curatenie venim in intampinarea dumneavoastra cu urmatoarea oferta:

Va oferim servicii de intretinere si curatenie pentru locatii precum:

  • Apartamente, vile, case, case de vacanta
  • Hoteluri, moteluri, pensiuni
  • Societati comerciale, banci, institutii
  • Mall-uri, hale productie, depozite, etc.

Resurse materiale si umane

STEFA INVEST are personal bine instruit, utilaje si solutii profesionale in prestarea serviciului de curatenie, care asigura efectuarea unei game largi de servicii individuale (aspirat, curatat mochete, spalat geamuri, etc) dar si servicii de curatenie combinate (curatenie generala, curatenie de intretinere, curatenie post constructor) acestea putand fi desfasurate in locuinte, sedii de firma, zone de birouri, cabinet medicale, spatii comerciale, spatii industriale, etc.

Avem o misiune solida, o viziune inspiratoare si valori fundamentale pentru a ne ghida in oferirea serviciilor noastre de curatenie. Suntem dedicati atingerii excelentei în fiecare aspect al activitătii noastre, iar acestea sunt principiile pe care le urmăm:
Misiune

Misiunea noastra este de a crea un mediu curat, igienic și sanatos pentru clientii nostri. Ne propunem sa oferim servicii de curatenie profesionale și eficiente, care sa depasească asteptarile clientilor nostri și sa contribuie la imbunatatirea calitatii vietii lor si la mentinerea unui mediu de lucru atragator. Suntem aici pentru a aduce un plus de confort, liniste si siguranta in spatiile clientilor nostri.

Viziune

Viziunea noastra este de a deveni din ce in ce mai buni în domeniul serviciilor de curatenie din Prahova, recunoscuti pentru calitatea serviciilor noastre si pentru abordarea noastră inovatoare. Ne dorim sa fim partenerul preferat al clientilor nostri, oferindu-le solutii personalizate si servicii adaptate nevoilor lor individuale. In perspectiva noastra, curatenia este esentiala pentru un mediu de lucru sanatos si armonios.

Fara un fundament de valori sanatos, nu poate exista un business sustenabil
Valori
Proptitudine

Facem tot posibilul sa raspundem prompt cerintelor clientilor nostri, fie ca este vorba de prestarea de servicii de curatenie, fie ca este vorba de livrarea de produselor solicitate de acestia. Consultanta oferita si suportul in alegerea celor mai bune solutii pentru client, este un aspect pe care il tratam cu cea mai mare promptitudine.

Calitate

Ne straduim sa atingem excelenta in tot ceea ce facem. Suntem dedicati oferirii de servicii de cea mai inalta calitate si ne asiguram ca fiecare aspect al curateniei este abordat cu atentie la detalii si profesionalism.
Profesionalism

Suntem o echipa de profesionisti calificati si specializati, care abordeaza fiecare proiect cu seriozitate si responsabilitate. Comportamentul nostru este intotdeauna etic si respectuos fata de clienti, colegi si mediu.
Încredere

Construirea si mentinerea increderii clientilor nostri sunt prioritare pentru noi. Ne respectam angajamentele si ne straduim sa depasim asteptarile clientilor nostri, creand relatii pe termen lung bazate pe incredere reciproca.
Adaptabilitate

Suntem flexibili si adaptabili la nevoile si cerintele clientilor nostri. Intelegem ca fiecare proiect este unic si ne adaptam serviciile pentru a raspunde în mod eficient si eficace nevoilor individuale ale fiecarui client.
Inovație

Suntem mereu în cautarea solutiilor inovatoare si a celor mai bune practici in domeniul curateniei. Ne mentinem actualizati cu ultimele tehnologii, echipamente si produse de curatenie pentru a asigura servicii de calitate superioara si eficienta maximă.

Pentru o oferta de servicii curatenie, completati formularul de comanda sau sa apelati unul din numerele afisate in rubrica „Contact”.