Despre Noi

Despre Stefa Invest – Ploiesti

STEFA INVEST este o societate infiintata in 2006, avand ca domeniu principal de activitate de prestarea serviciilor de curatenie specializata pe cerintele si particularitatile oricarui tip de spatii si locatii.

Stefa Invest va ofera o gama larga de servicii profesionale, prompte, serioase si cu un grad ridicat de calitate.

Servicii profesionale de curatenie

Curatenia profesionala implica profesionalism, discretie, flexibilitate, atentie la detalii, raspundere, urmarindu-se garantarea satisfactiei clientului si mentinerea unor preturi accesibile pe piata serviciilor de curatenie.

Cine suntem si ce facem

STEFA INVEST este o societate infiintata in 2006, avand ca domeniu principal de activitate de prestarea serviciilor de curatenie specializata pe cerintele si particularitatile oricarui tip de spatii si locatii. Avem potential uman si material, putem face fata cu succes celor mai exigente cerinte ale beneficiarilor incat sa oferim serviciile de curatenie la un standard superior de calitate. Ne folosim de toata experienta acumulata si o punem in slujba clientului nostru.

Cu o experienta in servicii de curatenie venim in intampinarea dumneavoastra cu urmatoarea oferta:

Va oferim servicii de intretinere si curatenie pentru locatii precum:

  • Apartamente, vile, case, case de vacanta
  • Hoteluri, moteluri, pensiuni
  • Societati comerciale, banci, institutii
  • Mall-uri, hale productie, depozite, etc.

Resurse materiale si umane

STEFA INVEST are personal bine instruit, utilaje si solutii profesionale in prestarea serviciului de curatenie, care asigura efectuarea unei game largi de servicii individuale (aspirat, curatat mochete, spalat geamuri, etc) dar si servicii de curatenie combinate (curatenie generala, curatenie de intretinere, curatenie post constructor) acestea putand fi desfasurate in locuinte, sedii de firma, zone de birouri, cabinet medicale, spatii comerciale, spatii industriale, etc.

Pentru o oferta de servicii curatenie, completati formularul de comanda sau sa apelati unul din numerele afisate in rubrica „Contact”.